Wie is de vrouw naast Pol in Connie & Clyde serie 1

Zoals iedereen die de lichtvoetige serie “Connie & Clyde” op VTM had gevolgd kon zien, is aan het licht gekomen dat de vrouw van Pol in de serie zijn poes Agnes is. Tot grote ontsteltenis van Connie , die altijd haar medeleven had betoond aan Pol ivm zijn vrouw “Agnes”.

Alle kattenliefhebbers proberen natuurlijk onmiddellijk , na het zien van deze prachtige dame , te achterhalen wie “Agneske” (aan de zijde van Tom Audenaert) nu eigenlijk is?

vlokske_connie_en_clyde_banner_nl

De voorgeschiedenis: het zoeken naar een gepast Agneske …

Uiteraard heeft men voor opnamen met dieren graag verschillende soortgelijkende dieren ter beschikking, omdat opnames soms langer duren dan voorzien en herhalingen nodig zijn. Voor één zelfde dier zou dit te belastend zijn. Daarom werd in november 2012 een heuse zoektocht op touw gezet naar drie identiek dezelfde perzen.

Onder de verschillende inschrijvingen was deze van Cattery Vlokske uit Sint-Katelijne-Waver. Hier waren drie dezelfde bluepoint Himalayans (pers colourpoints) beschikbaar. Uiteindelijk bleken deze het meest op elkaar te gelijken en werden geselecteerd. Wat uiteraard normaal is voor een cattery waren deze drie poezen reeds vertrokken naar hun nieuwe thuis op het moment dat de selectie bekend werd.

Maar dit was geen punt voor de drie dames:

Lindie met Xanty van ‘t Vlokske
Ondanks haar allergie voor katten weet Lindie het heel goed in de hand te houden en is dolgelukkig met haar levensgezel Xanty die alles met haar deelt.

Wendy met Pablo van ‘t Vlokske
Pablo die elke dag de vrouwenharten mag stelen in haar kapsalon in Huldenberg.

Chris met Biglia van ‘t Vlokske
Chris die zelf haar eigen Cattery “Djoriske” in Oudenaarde heeft opgestart, en hoopt op kleine Agneskes binnenkort.

Gelukkig mochten we op hulp rekenen van Ann Meeus van Cattery Baaneind, die altijd standby was voor de gespecialiseerde toilettage van de poezen op de set.

Voor Roosje van Cattery Vlokske, die al 12 jaar de Himalayans (pers colourpoints) fokt, een eer om deze zeer aanhankelijke, lieve en intelligente poezen aan het grote publiek te kunnen voorstellen.


Hieronder enkele scenes uit de serie en foto’s van achter de schermen.